Kényszer Csoport

Minden emberben él egy kényszer, hogy a világot amelyben él, értelmezze a véleményével. Megossza más emberekkel bloggerekkel, olvasókkal a gondolatokat. Bennünk is kényszer él, hogy megosszuk, vitatkozzunk, mindenről.

Linkblog

Archívum

The Facebook

2010.11.20. 20:11 kippa

Social network, film. Tömegek nem voltak, egy osztály egy része a tanárral, néhány fiatal. Cinema Alle szombat délután, olyan igazi délutáni hangulatban mozi. Élmény volt a film. Jó. Pergő forgatókönyv, sztori adott, amerikai, egyetemista hangulattal, szinte hihetetlen, hogy ez az egyszerű ötlet és a netes megvalósítás kifordította a világot és emberi kapcsolatainkat. No, persze az alapítóét is.

Egy ilyen filmen keresztül, nyitott szemmel sok háttér info begyűjthető. De egy biztos, hogy csak olyan személyek tudnak nagyot alkotni, akikkel nincs "minden rendben", mert nincs bennük megalkuvás. Kötelező ha használod a FaceBook-t.

Szólj hozzá!

Címkék: filmkényszer

A bejegyzés trackback címe:

https://kenyszer.blog.hu/api/trackback/id/tr552461803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása